TA'LIMDA INDIVIDUAL YONDASHUV VA UNING SAMARADORLIGI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu maqolada ingliz tili hozirgi kunda global kommunikatsiya va axborot almashishning asosiy vositalaridan biriga aylangan. Ingliz tilini o'rganish nafaqat til ko'nikmalarini rivojlantirish, balki turli madaniyatlarni o'rganish, dunyoqarashni kengaytirish, shuningdek, turli sohalarda, jumladan ta'lim, biznes va ilmiy izlanishlarda muvaffaqiyatga erishish imkoniyatlarini yaratadi. O'quvchilarga ingliz tilini o'rgatishda pedagogik metodlar samarali bo'lishi uchun to'g'ri yondashuv va o'quvchilarni jalb qilish zarur. Ushbu maqolada ingliz tilini o'rgatishda qo'llaniladigan asosiy pedagogik metodlar, ularning samaradorligi va o'quvchilarni motivatsiya qilishda metodlarning ahamiyati haqida batafsil ma'lumot beriladi.Аннотация: В данной статье рассматривается значимость индивидуального подхода в образовательном процессе и его эффективность. Индивидуальный подход в обучении представляет собой наиболее эффективный метод преподавания, учитывающий личные особенности, потребности и способности учащихся. В статье рассматривается влияние индивидуального подхода на процесс обучения, повышение мотивации учеников, улучшение эффективности учебного процесса. Также обсуждаются взаимодействие учителя и ученика, а также роль педагогических методов в образовательном процессе.Abstract: This article analyzes the importance of individual approach in the educational process and its effectiveness. Individual approach in education is the most effective teaching method that takes into account the personal characteristics, needs, and abilities of students. The article discusses the impact of individual approach on the learning process, motivation enhancement, and improving learning efficiency. Additionally, the interaction between teacher and student and the role of pedagogical methods in the educational process are also discussed.