MAVZU: ESHITISHIDA NUQSONI BO'LGAN BOLALARGA TA'LIM-TARBIYA BERISH QONUNIYATLARINI O'RGANISH, ESHITISH IDROKINI RIVOJLANTIRISH TIZIMINI TAKOMILLASHTIRISH (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Eshitishida nuqsoni bor bolalarda reablitatsiyaning ilk bosqichlarida korreksion pedagogik ishlari haqida yoritilgan. Xususan ta’lim tarbiya jarayoni va bosqichlari haqida va uni korreksiyalash masalalari ochib berilgan.Аннотация: на ранних этапах реабилитации у детей с нарушениями слуха освещена коррекционная педагогическая работа. В частности, раскрывается вопрос о процессе и этапах воспитания и вопросах его коррекции. Abstract: correctional pedagogical work is highlighted in the early stages of rehabilitation in children with hearing impairments  In particular, the question of the process and stages of education and issues of its correction is revealed.