MAKTABDA O'QUVCHILAR ORASIDA O'ZLASHTIRISH JARAYONIDA YUZAGA KELADIGAN MUAMMOLARNING PSIXOLOGIK YECHIMLARI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Bugungi kunda ta’lim jarayonida eng muhim masalalardan biri o’quvchining ruhiyati va uni darsga bo’lgan qiziqishidir. Dars jarayonida o’quvchi ko’pgina qiyinchiliklarga uchrashi mumkin va ularni yengib o’tish bir muncha mushkul masala hisoblanadi. Bu esa o’quvchining mavaffaqiyatga erishishiga to’sqinlik qiladi. Ushbu maqolada shu kabi masalalarga to’xtalib o’tdik.