ПСИХОЛОГИЯНИНГ ЖАМИЯТДАГИ У́РНИ ВА АХАМИЯТИ (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
АННОТАЦИЯ : Ушбу мақолада бугунги кунда психологиянинг замонавий босқичлари ва унинг инсонлар ҳаётидаги ўрни хусусида сўз юритилган.