O’ZBEKISTON RESPUBLIKASIDA SUD HOKIMIYATINING TASHKIL ETILISH TARIXI. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
ANNOTATSIYA: ushbu maqolada hokimiyatlar bo’linishi tizimida sud hokimiyati, mustaqil O’zbekistonda sud hokimiyatining shakillanishi, O’zbekistonda sud hokimiyatining shakllanish jarayonidagi bosqichlarni, qozi-kalon, okrug, uchastka, viloyat sudlarini hamda Sud palatasini tashkil etilishini ko’rib chiqamiz.