NEGA XALQARO HUQUQ ISHLAMAYAPTI? (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola xalqaro huquq nima ekanligi, xalqaro huquq normalariga davlatlar amal qilmagan taqdirda kelib chiqadigan salbiy holatlar, xalqaro huquq normalariga davlatlar amal qilishini nazorat etuvchi “Xalqaro tashkilotlar”ning kuchsizligi hamda hozirda asosiy muammoga aylangan Falastin-Isroil urushining kelib chiqish sabablariga bag’ishlangan.Аннотация: Статья посвящена тому, что такое международное право, негативным ситуациям, возникающим при несоблюдении государствами норм международного права, слабости «международных организаций», следящих за соблюдением государствами норм международного права, а также причинам палестино-израильской войны, которая в настоящее время стала главной проблемой.Abstract: This article is devoted to what international law is, the negative situations that arise when states do not comply with the norms of international law, the weakness of "International Organizations" that monitor the compliance of states with the norms of international law, and the causes of the Palestinian-Israeli war, which has now become the main problem.