BUG‘DOYDAN UNIDAN XAMIR TAYYORLASH JARAYONI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya:Ushbu maqolada bug‘doy unidan xamir tayyorlash jarayoni, uning texnologik bosqichlari, xamirning fizik-kimyoviy xossalari va sifatini oshirish usullari haqida ma’lumot berilgan. Xamir tayyorlashda ishlatiladigan suvning harorati, xamirni qorish va dam berish muddati, shuningdek, ishlatiladigan qo‘shimchalarning ta’siri tahlil qilinadi. Maqolada xamir sifatiga ta’sir qiluvchi asosiy omillar ilmiy asosda ko‘rib chiqilgan.