VIRTUAL MAKONDA FUQAROVIY HUQUQIY MUNOSABATLARNI TARTIBGA SOLISH MASALALARI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Maqolada  virtual makonda fuqaroviy huquqiy munosabatlarni tartibga solishning  ilmiy jihatdan tushunchasi yoritib berilgan. Shaxsan bu haqida mahalliy va xorijiy mualliflarning ilmiy asarlarida bayon qilingan fikr-mulohazalari ko‘rsatilib, ular huquqiy jihatdan tahlil qilingan.   Mavzuga bag‘ishlangan huquqshunos olimlarning ilmiy asarlaridan foydalanilgan holda, muallifning shaxsiy o‘z fikrlarini ifodalanib, hozirgi davrda virtual dunyodagi fuqaroviy munosabatlarni tartibga solinishiga global yondashuv bo‘lishligini ta’kidlangan. Maqolada muallif mavzu yuzasidan amalga oshirilishi lozim bo‘lgan va kelajakda qilinishi kutilayotgan ish faoliyatlarni amalga oshirishga oid ilmiy va amaliy taklif va xulosalarni ko‘rsatgan.