JAMIYATDA HUQUQIY ONG VA MADANIYATNI YUKSALTIRISH. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Anontatsiya: Ushbu maqola yurtimizda fuqarolarning huquqiy ong va madaniyatini oshirish bo’yicha chora - tadbirlar to’g’risida yozilgan. Hamda O’zbekiston Respublikasi Konstitutsiyasi va Oliy Majlis tomonidan qabul qilingan “Jamiyatda huquqiy madaniyatni yuksaltirish milliy dasturi” orqali aholining huquqiy madaniyatini o’zgartirish ,qonunlarga hurmat ruhini shakllantirish va amalga tatbiq etish kabi vazifalarni qamrab olgan.      Annotation: This article is about citizens our country measures  to increase legal awareness and culture are written. And through the Constitution of the Republic of Uzbekistan and the “National Program for improving legal culture in society” adopted by the Oliy Majlis, it coveres tasks such as changing the legal culture of the population, forming and implementing the sipirit of respect for laws    Аннотация:  В данной статье написано о мерах по повышению правового сознания и культуры граждан в нашей стране. А через Конституцию Республики Узбекистан и принятую Олий Мажлисом “ Национальную программу повышения правовой культуры в обществе “ освещаются такие задачи, как изменение правовой культуры населения, формирование и реализация духа уважения к законам.