RAQAMLI BIZNES STRATEGIYALARNI TAKOMILLASHTIRISH (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Raqamli biznes strategiyalarini takomillashtirish zamonaviy iqtisodiyotning ajralmas qismi bo‘lib, har bir tashkilot uchun muhim ahamiyatga ega. Raqamli transformatsiya jarayonida kompaniyalar o‘z strategiyalarini yangilash va takomillashtirish orqali mijozlar talablariga moslashish, operatsion samaradorlikni oshirish va yangi bozor imkoniyatlaridan foydalanish imkoniyatiga ega bo‘lishadi. Ushbu maqolada raqamli biznes strategiyalarini takomillashtirishning asosiy tamoyillari, usullari va ularning amaliyotga tatbiq etilishi haqida so‘z yuritiladi.Аннотация: Улучшение цифровых бизнес-стратегий является неотъемлемой частью современной экономики и необходимо для каждой организации. В процессе цифровой трансформации компании получают возможность адаптироваться к требованиям клиентов, повышать операционную эффективность и использовать новые рыночные возможности путем обновления и улучшения своих стратегий. В этой статье рассматриваются основные принципы, методы и их реализация на практике для улучшения цифровых бизнес-стратегий. Abstract: Improving digital business strategies is an integral part of the modern economy and is essential for every organization. In the process of digital transformation, companies have the opportunity to adapt to customer requirements, increase operational efficiency and seize new market opportunities by updating and improving their strategies. This article discusses the main principles, methods and their implementation in practice for improving digital business strategies.