IMPROVING THE ECOLOGICAL CONDITION IN LARGE CITIES (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Yirik shaharlarda ekologik holatini yaxshilash masalasi bugungi kunda juda muhim va dolzarbdir. Shaharlar, o‘zining iqtisodiy va ijtimoiy hayoti bilan, ko‘plab muammolarni o‘z ichiga oladi. Ushbu muammolar orasida eng muhimlaridan biri ekologik muammolar hisoblanadi. Yirik shaharlar tez rivojlanayotgan va ko‘plab odamlarni o‘ziga jalb etayotgan joylar bo‘lib, bu esa o‘z navbatida atrof-muhitga salbiy ta'sir ko‘rsatadi. Shuning uchun, shaharlarning ekologik holatini yaxshilash uchun bir qator chora-tadbirlarni amalga oshirish zarur.Аннотация: Вопрос улучшения экологической обстановки в крупных городах является очень важным и актуальным на сегодняшний день. Города, с их экономической и социальной жизнью, влекут за собой множество проблем. Одной из важнейших из этих проблем являются экологические проблемы. Крупные города являются местами, которые стремительно развиваются и привлекают большое количество людей, что, в свою очередь, оказывает негативное влияние на окружающую среду. Поэтому необходимо реализовать ряд мер по улучшению экологической обстановки в городах.Abstract: The issue of improving the ecological situation in large cities is very important and relevant today. Cities, with their economic and social life, involve many problems. One of the most important of these problems is environmental problems. Large cities are places that are rapidly developing and attract a large number of people, which, in turn, has a negative impact on the environment. Therefore, it is necessary to implement a number of measures to improve the ecological situation in cities.