iSpring Suite DASTURI TA’LIM JARAYONIDA INTERFAOL METODLARNI QO‘LLASHDA AMALIY JIHATLARI. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: iSpring Suite dasturi ta’lim jarayonida interaktiv metodlarni joriy qilish imkoniyatlarini sezilarli darajada kengaytiradi va raqamli ta’lim resurslarini yaratish jarayonini soddalashtiradi. Quyida ushbu dasturdan ta’lim jarayonida qanday samarali foydalanish mumkinligi, u orqali yaratilgan interaktiv metodlarning dolzarbligi va ularning ta’lim samaradorligini oshirishga qo‘shgan hissasi haqida batafsil tushuntirib beriladi.