VAGINAL ZAMBURUG’ BELGILARI, SABABLARI VA DAVOLASH (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: ushbu maqolada  Vaginal zamburug’ belgilari, sabablari va davolash  yoritilgan bo’lib, mazkur masala yuzadidan muallif tomonidan shaklllantirilgan ilmiy taklif va amaliy  tafsiyalar o’z ifodasini topgan.    Annotation: This article discusses Vaginal yeast infection symptoms, causes and treatment, and the author's scientific proposals and practical recommendations on this issue are reflected.