ISLOM TARIXI VA UNING ILMIY TAXLILI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya.Mazkur maqolada Islom dinining shakllanishi, rivojlanish bosqichlari va tarixiy jarayonlarga ta’siri ilmiy tahlil asosida ko‘rib chiqilgan. Islom tarixining bosqichlari, muhim shaxslar, ilm-fan bilan bog‘liqligi va zamonaviy ilmiy tadqiqotlardagi o‘rni tahlil qilinadi. Maqola tarixiy manbalar va hozirgi zamon olimlari qarashlariga tayangan holda tayyorlangan.