QONDAGI LAMINAR VA TURBULENT OQIMLARNING QON AYLANISH SISTEMASIGA TA’SIRI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada, qon aylanish tizimidagi laminar va turbulent oqimlarning biofizik xususiyatlari, Reynolds soni asosida oqim turlari va ularning inson organizmidagi o‘rni tahlil qilinadi. Shuningdek, turli sharoitlarda yuzaga keladigan oqim o‘zgarishlarining tibbiyotdagi amaliy ahamiyati ham ko'rib chiqildi.