HOMILADORLIK DAVRIDA ORGANIZMNING FIZIOLOGIK O’ZGARISHLARI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Anotatsiyasi:Mazkur maqolada homiladorlik davrida yosh onadagi muhim fiziologik o’zgarishlar va bu o’zgarishlarni organlardagi xususiyatlari, mavzuga doir eng so’ngi tibbiyot dalilari to’la yoritib berilgan.