TA’LIM TIZIMIDA UZLUKSIZLIK VA UZVIYLIK TAMOYILI HAMDA UNING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada ta’lim tizimida uzluksizlik va uzviylik tamoyillari, uning o’ziga xos xususiyatlari haqida so’z boradi. Ta’lim tizimidagi bu tamoyillar, uning jihatlari, mamlakatimizdagi ta’lim tizimining xususiyatlariga solishtirilgan holda, mavjud adabiyotlar tahlili asosida yoritib berildi.