OILA TURMUSH DOIRASIDAGI HUQUQBUZARLIKLARNING KELIB CHIQISHI VA ULARNING VIKTIMALOGIK PROFILAKTIKASI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqola orqali siz tadqiqot mavzusining dolzarbligi,   predmeti, obʼekti, vazifalari, zo’ravonlik turlari, oila turmush doirasi huquqbuzarlikni oldini olish yo’llari, oilaning rivojlanish tarixi, turmush doirasidagi huquqbuzarliklarni keltirib chiqaruvchi omillar,  ushbu turdagi huquqbuzarliklarni barvaqt oldini olish, bugungi kundagi holati, shuningdek ushbu hamkorlikdagi muammo va kamchiliklar hamda ularni bartaraf etish bo‘yicha bir qator takliflar ishlab chiqilgan.ANNOTASION: Through this article, you will learn about the relevance of the research topic, its subject, object, objectives, types of violence, ways to prevent domestic violence, the history of family development, factors that cause domestic violence, the early prevention of these types of violence, its current status, as well as the problems and shortcomings in this cooperation and a number of proposals have been developed to eliminate them.