TEXNIKA FENOMENI EKZISTENSIAL JIHATLARINING FALSAFIY TAHLILI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada zamonaviy texnologik sivilizatsiya tarixdagi eng xilma-xil madaniy an’analarni o‘z ichiga olgan birinchi global sivilizatsiyaga aylanganligini va buning oqibatida o‘ziga xos muammo yuzaga kelganligini yoritib bergan. Shuningdek, texnologik etosning zamonaviy ekspansiyasi insonning ekzistensial holatini tubdan o‘zgartirganligini, yangi, o‘ziga xos muammolarni keltirib chiqarishini falsafiy tahlil qiligan.Abstract: This article highlights how modern technological civilization became the first global civilization to encompass the most diverse cultural traditions in history, and as a result, a unique problem arose. He also philosophically analyzed that the modern expansion of technological ethos has fundamentally changed the existential state of man, causing new, unique problems.Аннотация: В этой статье подчеркивается, что современная технологическая цивилизация стала первой в истории глобальной цивилизацией, вобравшей в себя самые разнообразные культурные традиции, в результате чего возникла своеобразная проблема. Он также философски проанализировал, что современная экспансия технологического этоса коренным образом изменила экзистенциальное состояние человека, вызвала новые, своеобразные проблемы.