SARATONNING ERTA BELGILARI VA ULARNI E’TIBORSIZ QOLDIRMASLIK SABABLARI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada saraton kasalligining erta belgilari va ularni e’tiborsiz qoldirishning salbiy oqibatlari haqida so‘z yuritiladi. Har xil turdagi saratonlarning umumiy alomatlari, erta tashxis qo‘yishning ahamiyati va hayotni saqlab qolishdagi o‘rni tahlil qilinadi. Shuningdek, kasallikning oldini olishda profilaktik tekshiruvlarning va sog‘lom turmush tarzining roli yoritiladi.