TRANSPORT BOSHQARUVIDA INSON OMILINING XAVFSIZLIKKA TA’SIRI: TAHLIL VA TAVSIYALARI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya.  Ushbu maqolada transport tizimidagi inson omilining xavfsizlikka ta’sirini nazariy va amaliy jihatdan tahlil qiladi. Xalqaro statistik ma’lumotlar, transport psixologiyasi, ergonomika, zamonaviy boshqaruv texnologiyalari va inson-texnika tizimlarining o‘zaro ta’siri asosida ilmiy yondashuvlar ishlab chiqiladi. O‘zbekiston transport tizimida mavjud muammolar hamda ularni yechish bo‘yicha kompleks takliflar beriladi.