GEOGRAFIYA DARSLARINI O'QITISHDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Geografiya fani o‘quvchilarga tabiat, yer yuzasi, iqlim, tabiiy resurslar va inson faoliyati o‘rtasidagi murakkab bog‘liqliklarni o‘rgatadi. Bu fan nafaqat bilim berish, balki o‘quvchilarda tabiatga hurmat, ekologik ong va global jarayonlarni tushunish qobiliyatini shakllantirishda muhim ahamiyatga ega. Zamonaviy ta'lim jarayonida innovatsion texnologiyalarni qo‘llash geografiya darslarini yanada qiziqarli, samarali va interaktiv qilish imkonini beradi. Innovatsion texnologiyalar geografiya fanining murakkab tushunchalarini osonroq anglashga yordam berib, o‘quvchilarning bilim olish jarayonini yangi bosqichga olib chiqadi.