BIR G’AZAL TAHLILI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Аnnotatsiya: Hozirgi vaqtda yoshlarimizga milliy maʼnaviyatni singdirish muhim masalalardan biri boʻlib qolmoqda.Jumladan,  oʻtmish ajdodlarimizning asarlarini  oʻqib tushunishga,ularning mazmun -mohiyatini oʻzlashtirishga oʻrgatish yosh avlod ongida milliy qadriyatlarni rivojlantiradi.Shu maqsadda Sakkokiyning bir gʻazalini tahliliga qoʻl urdik.