BOSHLANG’ICH SINF O’QUVCHILARIDA KREATIVLIK XUSUSIYATLARINING SHAKLLANISHI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola boshlang’ich sinf o'quvchilarida kreativlik xususiyatlarining shakllanishini o’rganadi. Kreativlik, ya'ni ijodkorlik, nafaqat zamonaviy ta'lim tizimida, balki umumiy rivojlanish jarayonida ham muhim ahamiyatga ega. Maqola, boshlang’ich sinf o’quvchilarida kreativlikni rivojlantirishning pedagogik usullari, metodlari va amaliyotlarini ko’rib chiqadi. Tadqiqotda, kreativlikning shakllanishiga ta'sir etuvchi asosiy omillar va bu jarayonni yaxshilash uchun takliflar beriladi. Bularning barchasi boshlang’ich ta'limda ijodkorlikni rivojlantirishga qaratilgan strategiyalarni taqdim etadi.