OILA TARBIYASI VA MA'NAVIY QADRIYATLAR (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada oila tarbiyasining inson ma’naviyati va jamiyatdagi qadriyatlar tizimidagi o‘rni tahlil qilinadi. Oila — jamiyatning negizi bo‘lib, uning sog‘lom shakllanishi farzand tarbiyasi, axloqiy yetuklik va madaniy merosni avloddan avlodga yetkazish bilan chambarchas bog‘liq. Maqolada milliy va diniy qadriyatlar asosidagi tarbiya masalalari, globallashuv davrida oila institutining holati va uni mustahkamlash vositalari yoritiladi.