EHTIMOLLAR NAZARIYASI VA MATEMATIK STATISTIKA» FANIDA INTERAKTIV METODLARDAN FOYDALANIB DARS OLIB BORISH (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Bu yerda biz oliy uquv yurtlarinda o‘tiladian «Ehtimollar nazariyasi va matematik statistika» fanidan ma’ruza va amaliy darslarni olib borishning interaktiv metodlari bo‘yicha tanishamiz.