AMENOREYA SABABLARI VA BELGILARI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada amenoreya sabablari va belgilari haqida aytib o'tilgan va muallif tomonidan muhim tavsiyalar berilgan.