SHE’RIYATNING MAHOBATI VA ZAMONAVIY JAMIYATDAGI O‘RNI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada she’riyatning inson hayotidagi ahamiyati, uning ma’naviy, madaniy va tarbiyaviy jihatlari tahlil qilinadi. Zamonaviy jamiyatda she’riyatning roli, uning yosh avlod tarbiyasidagi ta’siri va ijtimoiy muhitga ko‘rsatgan ta’sirlari o‘rganilgan. Maqola davomida she’riyatning ijodiy jarayondagi ahamiyati, madaniy qadriyatlarni saqlash va rivojlantirishdagi o‘rni ham tahlil qilinadi.