GIDROTERAPIYA- SUV BILAN DAVOLASH -3030-3680 (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada odam organizmiga suvning ta'siri, suv muolajasining organizmiga yuborish usullari haqida aytib o'tilgan.