BAHOR QAYTMAYDI HAQIDA UMUMIY MULOHAZALAR (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Oʻtkir Hoshimovning “Bahor qaytmaydi” asari — o‘zbek adabiyotining eng ta’sirli nasriy asarlaridan biri bo‘lib, insoniylik, hayotiy qadriyatlar, ota-ona mehrini ulug‘lash, yoshlik va hayot yo‘lidagi tanlovlar haqida hikoya qiladi. Ushbu maqolada qissa haqidagi fikrlarim keltirib o’tildi.Аннотация: «Весна не возвращается» Откира Хошимова — одно из самых влиятельных прозаических произведений узбекской литературы, повествующее о человечности, жизненных ценностях, прославлении родительской любви, молодости и выборе на жизненном пути. В этой статье представлены мои мысли по поводу этой истории.Annotation: O‘tkir Hoshimov's "Spring Will Not Return" is one of the most impactful prose works in Uzbek literature. It tells a story about humanity, life values, glorifying parental love, youth, and the choices made along the path of life. This article presents my thoughts and reflections on the story.