ALISHER NAVOIYNING DURDONA ASARLARI ASOSIDA (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya:Ushbu maqolada o’zbek tilining asoschisi Alisher Navoiy va u tomonidan yaratilgan noyob asarlar haqida gap ketadi.Navoiy chin ma’noda kuchli shaxs va mana shunday daho tomonidan yaratilgan nodir namunalar hali-hanuz o’z ahamiyatini yo’qotgani yo’q .Ular asarlar o’tsada o’z qiymatini saqlab kelmoqda.Аннотация: В данной статье речь пойдет об основоположнике узбекского языка Алишере Навои и уникальных произведениях, созданных в его память. Навои — ​​поистине могущественная личность, и редкие образцы, созданные в память о таком гении, не утратили своего значения. Эти работы сохраняют свою ценность даже по прошествии времени.Abstract: This article will discuss the founder of the Uzbek language, Alisher Navoi, and the unique works created by him. Navoi is a truly powerful person, and the rare examples created by such a genius have not lost their significance. They retain their value even as the works age.