АРАЛАШ МОДДАЛАРДАН ПАХТА МОЙИНИ ТОЗАЛАШНИНГ ЗАМОНАВИЙ УСУЛЛАРИ (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotsatsiya. Paxta moyini organik aralash modalardan tozalashda ya'ni NaOH bilan rafinatsiyalansa moy chiqimi va sifat ko'rsatkichlari past bo'lganligi uchun, natriy alyuminat bilan tozalashda kam xarajat bo'ladi va sifati yaxshi bo'ladi. Аннотация. При очистке хлопкового масла от органических примесей, то есть при рафинации NaOH, из-за низких показателей выхода и качества масла, очистка алюминатом натрия имеет низкие затраты и хорошее качество.Abstract. When cleaning cottonseed oil from organic impurities, that is, when refining NaOH, due to low oil yield and quality indicators, cleaning with sodium aluminate has low costs and good quality.