ONA TILI VA OʻQISH SAVODXONLIGIDA TAʼLIMIY OʻYINLARDAN FOYDALANISHNING AHAMIYATI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf oʻquvchilarining ona tili va oʻqish savodxonligi darslarida taʼlimiy oʻyinlardan foydalanishning samaradorligi, o‘yin orqali o‘quvchilarda tilga bo‘lgan qiziqish, tafakkur va ijodiy fikrlashni rivojlantirish imkoniyatlari yoritilgan. Bundan tashqari maqolada dars jarayonlarida qoʻllash mumkin boʻlgan bir qancha taʼlimiy oʻyinlar haqida ham qisqacha maʼlumot berib oʻtamiz.