ERNEST HEMINGWAYNING “CHOL VA DENGIZ” ASARIDA BOSH QAHRAMON RUHIY KECHINMALARINING YORITILISHI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Santyagoning ruhiy holati psixoanalitik va fenomenologik yondashuvlar asosida tahlil qilinadi. Ernest Hemingwayning “Chol va Dengiz” qissasi insonning ruhiy chidamliligi, yolgʻizlik, umidsizlik va ichki kurash kabi mavzularni chuqur yoritadi. Maqolada bosh qahramon Santyago obrazi orqali insonning ruhiy kechinmalari, ichki ziddiyatlari va irodaviy kurashi tasvirlanadi.