ZAMONAVIY ELEKTRON TA'LIM MUHITLARIDA MATEMATIKA FANINING O'RNI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada zamonaviy elektron ta’lim muhitlarida matematika fanining tutgan o‘rni, uning o‘quv jarayonidagi funksional imkoniyatlari va samaradorligi yoritiladi. Elektron platformalar yordamida matematikani o‘qitishning afzalliklari, o‘quvchilarning fanga bo‘lgan qiziqishi va mustaqil ishlash ko‘nikmalarini shakllantirishdagi roli tahlil qilinadi. Shuningdek, raqamli texnologiyalar asosidagi ta’lim yondashuvlarining an’anaviy uslublarga nisbatan ustun jihatlari ko‘rsatib o‘tiladi.