ҚУРИЛИШ СОҲАСИГА ОИД ҚОНУНЧИЛИК ИЖРОСИ УСТИДАН ПРОКУРОР НАЗОРАТИНИ ТАШКИЛ ЭТИШНИГ ЎЗИГА ХОС ХУСУСИЯТЛАРИ (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Қурилиш соҳаси бугунги кунда мамлакат тараққиётида муҳим ўрин тутадиган соҳалардан бири ҳисобланади. Янги турар жойлар, йўллар, инфратузилма объектлари барпо этилиши жамият ривожи ва аҳоли турмуш даражасини оширишга хизмат қилмоқда.