TIJORAT BANKLARI LIKVIDLIGINI TA’MINLASH VA MOLIYAVIY BARQARORLIGINI BOSHQARISH STRATEGIYALARI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Tijorat banklari likvidligini ta’minlash va moliyaviy barqarorligini boshqarish jahon miqyosida bank sektorining inqirozlarga chidamliligini ta’minlash va iqtisodiy barqarorlikni qo‘llab-quvvatlashda muhim ahamiyat kasb etadi. Ushbu tezisda likvidlik va moliyaviy barqarorlikning nazariy asoslari xalqaro va mahalliy olimlarning so‘nggi yillardagi ishlari  ko‘rib chiqiladi.