ZAMONAVIY POYEZD VA VAGON ISHLAB CHIQARISH TEXNOLOGIYALARINING RIVOJI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada poyezd va vagon ishlab chiqarish jarayoni, uning texnologik rivojlanishi hamda zamonaviy innovatsion yechimlari tahlil qilinadi. Poyezd va vagon ishlab chiqarishning asosiy bosqichlari, sanoatdagi zamonaviy tendensiyalar va kelajak istiqbollari yoritib beriladi. Shu bilan birga, temir yo‘l transporti sohasida texnologik taraqqiyot va uning transport tizimiga ta’siri tahlil qilinadi.