MATYOQUB QO‘SHJONOV TADQIQOTLARIDA ABDULLA ORIPOV IJODI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada taniqli munaqqid  Matyoqub Qo‘shjonovning shoir Abdulla Oripov ijodi tadqiqi o‘z ifodasini topgan.  Tadqiqotni Matyoqub Qo‘shjonov “Abdulla Oripov” asari asosida tadqiq qiladi. Asarda shoirning yoshligidan katta shoir bo’lib yetishguniga qadar bo‘lgan davr qalamga olingan.