DEGRADATSIYAGA UCHRAGAN YERLARNI ANIQLASHNING ZAMONAVIY MEXANIZMLARI HAMDA ULARNI YAXSHILASHGA QARATILGAN XALQARO HAMKORLIKLAR. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada yerlarning degradatsiyaga uchrash sabablari, ularni aniqlash mexanizmlari va usullari hamda xalqaro hamkorliklar bo’yicha kelishuvlar yoritilgan.Abstract: This article discusses the causes of land degradation, mechanisms and methods for identifying them, and agreements on international cooperation.Аннотация: В статье рассматриваются причины деградации земель, механизмы и методы их выявления, а также соглашения о международном сотрудничестве.