KICHIK BIZNES UCHUN BUXGALTERIYA HISOBI STANDARTLARINI SODDALASHTIRISH MUAMMOLARI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: ushbu maqolada kichik biznes uchun buxgalteriya hisobi standarlarini soddalashtirish muammolarini atroflicha ko’rib chiqamiz va bu muammolarni oldini olish yo’llari bo’yicha qisqacha to’xtalib o’tamiz.