YENGIL SANOAT TARMOQLARIDA MARKETING FAOLIYATINI OPTIMALLASHTIRSH (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqola “Yengil sanoat tarmoqlarida marketing faoliyatini optimallashtirish” mavzusini o‘rganishga bag’ishlangan. Maqolada yengil sanoatning ahamiyati, uning iqtisodiyotdagi roli va marketing faoliyatining o‘ziga xos xususiyatlari tahlil qilinadi. Yengil sanoat korxonalarida marketing strategiyalarini samarali qo‘llash, bozor talablarini o‘rganish va iste’molchilarni jalb etish usullari ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, maqolada marketing faoliyatini optimallashtirish uchun zamonaviy texnologiyalar va raqamli marketing vositalarining ahamiyati ta’kidlanadi. Tahlil natijalari asosida, yengil sanoat korxonalarida raqobatbardoshlikni oshirish va bozor ulushini kengaytirish uchun tavsiyalar beriladi.