TRANSPORT VOSITALARINI ISHLAB CHIQARISHDAGI YANGI TEXNOLOGIYALAR VA ULARNING IQTISODIY OQIBATLARI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada transport vositalarini ishlab chiqarishda qo'llanilayotgan yangi texnologiyalar va ularning iqtisodiy oqibatlari tahlil qilinadi. Maqolada yangi texnologiyalarning transport vositalarining sifatiga, xavfsizligiga va ekologik ta'siriga qanday ijobiy ta'sir ko'rsatishi hamda ularning iqtisodiy jihatdan rentabellikni oshirishdagi rolini o'rganiladi. Shuningdek, transport sohasidagi raqobatbardoshlikni oshirish uchun innovatsion yondashuvlarning ahamiyati va ularning bozor talablariga mos kelishidagi o'rni ko'rib chiqiladi.