ATMOSFERANI BUZILISHI BILAN BOG`LIQ FAVQULODDA VAZIYATLARNING INSON SALOMATLIGIGA SALBIY TA’SIRI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Maqolada ekologiya, tabiat tushunchasi, u buzilishining inson salomatligiga ko`rsatadigan ta`siri, bugungi kundagi statistik ko`rsatkichlar, olib borilayotgan ishlar, rejalar xususida so`z boradi.