BOBORAHIM MASHRAB HAYOTI VA ADABIY MEROSINI O`RGANISH. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Hukumatimiz tomonidan Respublikamiz ta’lim tizimiga katta e’tibor qaratilmoqda. Bunda ta’lim mazmuni shakli hamda samaradorligini takomillashtirish muhim masaladir. Ayniqsa,  bilimli,  yuqori malakali mutaxassislarni tayyorlash masalasi o‘ta dolzarbdir.