O’QUVCHILARNING OG’ZAKI NUTQNI O’STIRISH SHAKLLARI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqolada ona tili darsi jarayonida olib boriladigan ishlar, ona tili darslarida o'quvchilarning nutqini rivojlantirish haqida ma‘lumotlar berilgan.