HAYOT VA O‘LIM CHEGARASIDA: BIOETIKANING ZAMONAVIY TIBBIYOTDAGI O‘RNI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushda zamonaviy tibbiyot amaliyotida bioetikaning tutgan o‘rni, ayniqsa hayot va o‘lim bilan bog‘liq axloqiy muammolar doirasida tahlil etiladi. Ushbu maqola bioetikaning mazmuni, zamonaviy tibbiyotdagi roli hamda global va milliy kontekstdagi dolzarb muammolarni yoritishga bag‘ishlangan.