CHET TILIDA ”FAOL TINGLASH” TEXNIKASI:BOG’CHA YOSHIDAGI BOLALARNING ESHITISH KO’NIKMALARINI RIVOJLANTIRISH. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola chet tilini o‘rgatishda “faol tinglash” texnikasining ah amiyatini va bog‘cha yoshidagi bolalarda eshitish ko‘nikmalarini rivojlantirish usullarini o‘rganadi. Faol tinglash metodikasi bolalarning eshituv malakalarini, so‘z boyligini va umumiy til qobiliyatini oshirishda qanday foydali ekanligi ko‘rsatiladi. Maqolada o‘qitish jarayonida faol tinglashning samarali qo‘llanilishini ta’minlash uchun amaliy tavsiyalar taqdim etiladi.