MAKTABGACHA YOSH BOLALARGA CHET TILINI O’RGATISHDA O’YIN METODLARINING O’RNI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola maktabgacha yoshdagi bolalarga chet tilini o‘rganishda o‘yîn metodlarining ahamiyatini va samaradorligini tahlil qiladi. O‘yinlar bolalarning qiziqishini oshirish, til ko‘nikmalarini rivojlantirish va o‘rganish jarayonini yanada qiziqarli qilish orqali eng ilmiy o‘qitish metodlaridan biri sifatida qaraladi. Bu maqolada o‘yin orqali til o‘rganishning asosiy afzalliklari, turli o‘yin turlari va ulardan foydalanish usullari ko‘rib chiqiladi.