MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARGA CHET TILINI O'RGATISHDA AUDIO-VIDEO MATERIALLARDAN FOYDALANISH (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha va boshlang'ich ta'limda bilim olayotgan bolalarga chet tilini o'rgatishda turli xil o'yinlar hamda video-audio materiallardan foydalanish qay darajada samarali bo'lishi haqida fikr yuritiladi. Ushbu maqolani o'qish orqali siz psixolog, pedagog hamda bir qancha tadqiqotchilarning bu boradagi fikr-mulohazalari va tajribalaridan bahramand bo'lasiz.Abstract: This article discusses the effectiveness of using various games and video-audio materials in teaching a foreign language to children in preschool and primary education. By reading this article, you will benefit from the opinions and experiences of psychologists, educators, and several researchers on this topic.Аннотация: В статье рассматривается эффективность использования различных игр и видео-аудиоматериалов при обучении иностранному языку детей дошкольного и начального образования. Прочитав эту статью, вы извлечете пользу из мнений и опыта психологов, педагогов и ряда исследователей по этой теме.